Masterclass i Visuel Historie Fortælling - en ledig plads med start 20. januar !

Ønsker du at udvikle dine evner som fotograf, og har du lyst til at indgå i et ambitiøst fællesskab med Mette Frandsen som underviser, omkring et personligt projekt?
Så er Fatamorganas Masterclass måske noget for dig. Her mødes vi hverdagsaftener og i udvalgte weekender. Denne Masterclass er til dig, som elsker fotografiet og gerne vil lave et større sammenhængende projekt.

Mette Frandsen 001.jpg

Henover tre intense måneder får du mulighed for at fordybe dig i et fotografisk projekt, stills eller levende billeder, hvor du vil blive udfordret i præcis den retning, som vil udvikle dig mest og bedst.
Du vil blive inspireret og motiveret til at eksperimentere, afsøge originale veje og vi vil søge at identificere tematiske, formelle eller metodiske styrker.
Du vil blive guidet igennem alle faserne fra ideudvikling, udvælgelse og form til mødet med et publikum. Du vil ende med at gennemføre og stå med et større og samenhængende personligt projekt - a body of work. 

Start 20 og 21 januar eller 27 og 28 januar

morten nilsson