KICK OFF

TILMELD DIG NU OG START
SØNDAG 20 OKTOBER 2019

Pris 6299,-

Kunne du tænke dig at få stillet spændende fotografiske opgaver og få feedback på dine billeder fra nogle af Danmarks bedste fotografer - Trine Søndergaard, Lærke Posselt, Rasmus Flindt Pedersen, Mathias Svold og Miki Skak?
Så er KICK OFF noget for dig!

 
 


KICK OFF henvender sig både til dig, som er ny indenfor det fotografiske, eller allerede er i gang, men trænger til ny inspiration.

KICK OFF er et kursus, der over 8 uger giver dig mulighed for at udforske det fotografiske sprog under professionel vejledning af nogle af Danmarks bedste fotografer, og hvor jeg er tovholder og hovedlærer igennem hele forløbet.
KICK OFF kvalificerer dig til at søge om optagelse på Fatamorgana, et Masterclass forløb eller fortsætte ad den vej, som du allerede selv har defineret, mere målrettet og med fornyet energi.

KICK OFF er bygget op omkring et super simpelt koncept. Jeg stiller dig og resten af holdet den samme fotografiske opgave, som I løser, til vi ses ugen efter.
Er det for eksempel en reportage opgave, inviterer jeg en professionel reportagefotograf med til vores billedgennemgang. Vores gæst vil ud over at præsentere os for sit visuelle univers også deltage i efterkritikken og give feedback på dine billeder. Der vil være masser af fælles problemstillinger, og det at alle har arbejdet ud fra den samme opgaveformulering, men med hver deres tilgang, er en fantastisk kilde til læring.
KICK OFF er ikke et kursus i fototeknik - men selvfølgelig kommer vi til at berøre teknik, lys, kamera og brændevidde som redskaber til at løse din opgave. Vores tid sammen er kort, og fokus er på at styrke indholdet i billederne og dig som fotograf.
Jeg forventer, at du kaster dig ud i eksperimenter, stiller spørgsmål og ikke mindst tør træde ud af din comfort zone og tage chancer. Du skal kunne afsætte tid til at løse opgaverne og have dit eget kameraudstyr.

KICK OFF er lagt an på aften- og weekend undervisning og specielt udviklet til dig, der har fuldtidsjob. Her er både plads til nybegynderen og den mere øvede, da efterkritik og feedback vil blive tilpasset dit niveau.

Overvejer du at deltage på KICK OFF, er du velkommen til at ring til mig på 28513265 og afstemme forventningerne.

Med venlig hilsen Morten Nilsson


Alt det praktiske:

Vores søndags møder ser ud som følger:
Vi starter ud med at mødes en søndag. Her vil jeg give en grundig introduktion til kursets forløb og opbygning samt til alle de gæstefotografer, som vi får besøg af. Vi får tid til at afstemme forventninger, præsentere os for hinanden og tale om, hvad vi hver især ønsker at få ud af kurset. Dagen slutter med, at du får din første fotoopgave.
På den sidste søndag vi har sammen gennemgår vi alle opgaveafleveringerne, evaluerer forløbet og taler om dine muligheder for fremtiden.
Vores hverdagsmøder ser ud som følger:
Vi mødes klokken 17.30, og den første time fortæller vores gæstefotograf om sit virke, sine billeder og besvarer dine spørgsmål. Resten af aftenen står på billedkritik og gennemgang af ugens opgave, fifs og tricks. Vores gæstefotograf deltager sammen med mig i billedkritikken, og klokken 21.30 går du ud af døren med en ny opgave, der skal løses, til vi ses ugen efter.
Jeg har reserveret nogle af vores mødedage til fordybelse, hvor vi ikke får besøg af en fotograf udefra.
Facebook-gruppen:
Du er ikke overladt til dig selv mellem vores fysiske møder. Vi har en lukket Facebook-gruppe, hvor jeg løbende opdaterer med ny inspiration, teknisk vejledning og feedback på problemer, der opstår undervejs, og hvor alle kan byde ind og deltage i debatten.

Vores gæster - tryk på navnet og besøg deres hjemmeside.

Trine Søndergaard
Lærke Posselt 
Rasmus Flindt Pedersen
Miki Skak
Mathias Svold

Mit navn er Morten Nilsson, og jeg vil være jeres gennemgående underviser:

Jeg startede min fotografiske løbebane på Fatamorgana, og derefter blev jeg uddannet som pressefotograf på Danmarks Journalisthøjskole.
Jeg har arbejdet som professionel fotograf i mere end 25 år og har stor erfaring med hele den kommercielle side af det fotografiske. Sideløbende med mit kommercielle fotografi har jeg haft en kunstnerisk karriere med galleri- og museums udstillinger i Europa og USA.
Jeg har oplevet det meste af verden gennem mit fotografi - både som fotograf og underviser. Senest arbejdede jeg 8 år for Danida og Udenrigsministeriet. Opgaven var i samarbejde med de danske ambassader i Mali og Afghanistan og de bedste lokale fotografer og uddannelses instutioner at udvikle uddannelsesprogrammer, nye internationale samarbejds- og afsætningskanaler ved brug af innovation og ny teknologi.
Nu arbejder jeg som direktør på Fatamorgana og konsulent på fotoværkstedet på Statens Værksteder For Kunst.
Nok om mig - bottom line; jeg har prøvet det meste indenfor det fotografiske og er klar til at dele mine erfaringer med dig.

 
 

Nedsat betaling:
Kurset gennemføres med tilskud fra Folkeoplysningsudvalget. For at være berettiget til nedsat betaling ( 6 kr pr. kursustime samlet rabat 288,- ) skal du for det første være bosiddende i Københavns kommune og derudover være folkepensionist, førtidspensionist, kontanthjælpsmodtager, arbejdsledig med gyldigt dagpengekort, studerende som modtager SU eller elev med lærlingekontrakt. Dokumentation skal sendes til info@fata.dk ved tilmelding. Personer på sygedagpenge og personer på barselsdagpenge kan ikke modtage tilskuddet.

Vigtigt:
Kursister, der under kurset er bosiddende i Danmark uden for Københavns Kommune skal
opgive dansk CPR-nummer, da kurset gennemføres med tilskud fra Folkeoplysnings-udvalget.
Som ansøger skal du være fyldt 18 år.


Møde datoer:

Første møde SØNDAG 20/10 fra 9.30 - 17.30

TIRSDAGE klokken 17.30 - 21.30

22/10 - 29/10 - 05/11 - 12/11 - 19/11 - 26/11 -03/12 -10/12

Afsluttende møde SØNDAG 15/12 fra 9.30 - 17.30


Pris: 6299,-
Ønsker du at betale i op til 3 rater, laver vi en aftale.
Kurset strækker sig over 48 undervisningstimer, fordelt på 2 søndags seminarer, samt 8 hverdags møder.
Undervisningen finder for hovedparten sted på Fotoskolen Fatamorgana, Bispevej 25 A  2.tv, 2400 København NV.

Der optages max. 10 kursister


KICK OFF - Tilmeld dig her:
Løbende optag

Kick Off *
Kursister, der under kurset er bosiddende i Danmark uden for Københavns Kommune skal opgive dansk CPR-nummer, da kurset gennemføres med tilskud fra Folkeoplysnings-udvalget.
Fortæl kort om dig selv og dit fotografi
Checkbox *

Spørgsmål:
Du altid velkommen til at kontakte mig.
Fatamorganas direktør, Morten Nilsson, på 28 51 32 65.